Laat je inspireren

Professioneel

300m² plat dak en 100m² groen dak in Wommersom

Onlangs hebben wij een project afgerond waarbij we 300m² plat dak en 100m² groendak voor een projectontwikkelaar van appartementsgebouwen geplaatst hebben.

Ons doel was om een efficiënte, duurzame en esthetisch aantrekkelijke oplossing te bieden die voldeed aan de vereisten van het project.

Voor dit specifieke project kozen we ervoor om het plat dak te isoleren met twee lagen van elk 8 cm. Door deze dubbele isolatie konden we een optimale thermische efficiëntie garanderen, waardoor de energie-efficiëntie van de gebouwen werd verbeterd en de bewoners konden genieten van een comfortabel binnenklimaat.

Om het plat dak waterdicht te maken, hebben we gekozen voor Resitrix als dakbedekking.

Een ander kenmerk van dit project was de implementatie van een groendak op een deel van het platte dak. Dit groendak bood niet alleen een esthetisch aantrekkelijke uitstraling, maar voldoet ook aan de normen betreffende waterdoorlaatbaarheid en draagt bij aan een betere regenwaterafvoer en ecologische duurzaamheid.

Bij Dak Hannes begrijpen we de specifieke vereisten en uitdagingen waarmee projectontwikkelaars te maken hebben. We werkten nauw samen met de projectontwikkelaar om de beste oplossingen te bieden voor dit project. Ons ervaren team zorgde voor een vakkundige installatie, met oog voor detail en kwaliteit.

Het resultaat was een prachtig plat dak van 400m² dat voldeed aan de hoge standaarden van de projectontwikkelaar.

Samen een project realiseren?

Neem gerust contact